close
μήνυμα συστήματος
close
μήνυμα συστήματος
Σύνδεση
close
μήνυμα συστήματος
close search
ΤΡΑΠΕΖΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ZELIE HM8217.11 ΑΠΟ ΜΑΣΙΦ ΚΟΡΜΟ ΑΚΑΚΙΑΣ Φ31X53Υ εκ. 1
ΤΡΑΠΕΖΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ZELIE HM8217.11 ΑΠΟ ΜΑΣΙΦ ΚΟΡΜΟ ΑΚΑΚΙΑΣ Φ31X53Υ εκ.
ΤΡΑΠΕΖΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ZELIE HM8217.11 ΑΠΟ ΜΑΣΙΦ ΚΟΡΜΟ ΑΚΑΚΙΑΣ Φ31X53Υ εκ. 2
ΤΡΑΠΕΖΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ZELIE HM8217.11 ΑΠΟ ΜΑΣΙΦ ΚΟΡΜΟ ΑΚΑΚΙΑΣ Φ31X53Υ εκ.
ΤΡΑΠΕΖΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ZELIE HM8217.11 ΑΠΟ ΜΑΣΙΦ ΚΟΡΜΟ ΑΚΑΚΙΑΣ Φ31X53Υ εκ.
€74.90
Η τιμή είναι τεμαχίου, πωλείται σε πακέτο των 1 τεμαχίων.
Πολιτική Επιστροφών
Μπορείτε να ζητήσετε την επιστροφή προϊόντων ή την επιστροφή χρημάτων μέσα σε 14 μέρες απο την παραλαβή.
Διαβάστε περισσότερα
ΜΕ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ | ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 13-04-2023
ΗΜ8217.11 Βοηθητικό τραπεζάκι----- Το βοηθητικό τραπεζάκι ΗΜ8217.11 είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι στην διακόσμηση του σαλονιού σας με επιρροή από το industrial design. Το ξύλο είναι στο φυσικό του χρώμα αλλά και στην φυσική του κατάσταση, δηλαδή ένα μασίφ κομμάτι από τον κορμό του δέντρου σε σχήμα ανάποδου στρογγυλού κώνου. Αυτός ο κώνος στηρίζεται σε μια ψηλή σχετικά κυκλική βάση η οποία στο κάτω μέρος γίνεται «σταυρός».

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Φ31x53Υ εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Τα πόδια-«σταυρός» είναι κατασκευασμένα από ενισχυμένο μέταλλο και στο κάτω μέρος τους διαθέτουν πλαστικές τάπες για προστασία των δαπέδων.
Ο ανάποδος κώνος είναι κατασκευασμένος από φυσικό μασίφ ξύλο ΑΚΑΚΙΑΣ και κάθε ένα από αυτά τα έπιπλα είναι μοναδικό λόγω της ανομοιομορφίας των κορμών των δένδρων. Όταν αναφερόμαστε σε μασίφ, εννοούμε τα ξύλα που κατασκευάζονται ολοκληρωτικά από τον κορμό δέντρου. Το μασίφ είναι η πιο ακριβή επιλογή σε είδος ξύλου αλλά ξεχωρίζει για την διαχρονική αισθητική του.
Info: Η ακακία είναι Ιθαγενές είδος της Βορείου Αμερικής και εισήχθη στην Ευρώπη τον 17ο περίπου αιώνα. Είναι φυλλοβόλο δέντρο μέτριου μεγέθους, ύψους 20-25 μέτρων, και ανθίζει την ’νοιξη από Απρίλιο έως Μάιο. Υπάρχουν περίπου 1.300 είδη ακακίας και στην Ελλάδα πολύ λίγα από αυτά ευδοκιμούν. Το χαρακτηριστικό της είναι ότι φύεται σε χαλαρά, βαθιά και νωπά εδάφη, αλλά η προσαρμοστικότητά της είναι εξαιρετική και μπορεί να «πιάσει» ακόμα και σε πολύ φτωχά και ξηρά εδάφη. Είναι ένα όμορφο δέντρο και χάρη στην ευκολία της ανάπτυξής της και στην αντοχή της στο κλάδεμα, έχει κερδίσει την θέση της σε πάρκα ως καλλωπιστικό δέντρο.

Οι υπάρχουσες ρωγμές ή αυτές που ενδέχεται να δημιουργηθούν με την πάροδο του χρόνου οφείλονται στην συστολή-διαστολή του ζωντανού οργανισμού που λέγεται μασίφ ξύλο, και δεν αποτελούν κατασκευαστικό ελάττωμα, δίνοντας πρωτοτυπία και μοναδικό design στο χώρο σας. Κατά τη διαδικασία παραγωγής γίνεται ομοιομορφοποίηση και σταθεροποίηση των ρωγμών που υπάρχουν, με υλικό κατασκευασμένο από το ίδιο ξύλο. Επομένως, μπορεί να υπάρχουν χρωματικές παραλλαγές και διαφορές στις διαστάσεις του προϊόντος λόγω των διαστάσεων του επεξεργασμένου ξύλου. Αυτά δεν αποτελούν ελάττωμα του προϊόντος.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Ένα πέρασμα με υγρό πανί είναι αρκετό, και εάν υπάρχουν λεκέδες με ένα απαλό spray από τα πολλά που κυκλοφορούν στην αγορά. Γενικά, ακόμα και σε περίπτωση λεκέδων το μυστικό είναι το γρήγορο καθάρισμα πριν προλάβει το ξύλο να «ποτίσει».

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Το ΗΜ8217.11 θα σας ενθουσιάσει με το ιδιαίτερο design του που θα δώσει μια άλλη «οπτική» στο σαλόνι σας ή οπουδήποτε αλλού το χρησιμοποιήσετε. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για το σπίτι αλλά και για ξενοδοχεία ή χώρους εστίασης κτλ. Και πάντα στην πιο χαμηλή τιμή της αγοράς.

To προϊόν παραδίδεται μονταρισμένο.
Επιλογή ποσότητας
Προσθήκη στο καλάθι