Η εταιρεία μας ξεκίνησε τη δραστηριότητα της στο χώρο του οικιακού εξοπλισμού στις αρχές της δεκαετίας του ’80, Ακολουθώντας μια συνεχή ανοδική πορεία και έχοντας αρωγούς τα μεγαλύτερα ονόματα του εσωτερικού και του εξωτερικού,

το ΕΠΙΠΛΟ ΧΑΝΙΩΤΑΚΗ κατάφερε μέσα σε τρεις δεκαετίες να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού της Κρήτης και να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της εποχής. Σήμερα, μετά από μια επιτυχημένη 30ετή πορεία, με ένα κατάστημα 3,000τμ στη Φοινικιά   Ηρακλείου  και με ένα έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, το ΕΠΙΠΛΟ ΧΑΝΙΩΤΑΚΗ υπόσχεται να καλύψει με συνέπεια, αμεσότητα και σοβαρότητα τις ανάγκες του κοινού της.

Ακολουθώντας λοιπόν τις ανάγκες της εποχής και τη συνεχή ζήτηση από όλη την Ελλάδα εγκαινιάζουμε μια νέα σειρά πωλήσεων διαδικτυακά. Στο site μας θα βρείτε έπιπλα για την τραπεζαρία σας, το σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα, το παιδικό δωμάτιο και την κουζίνα  από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού αλλά και του εσωτερικού. Το ΕΠΙΠΛΟ ΧΑΝΙΩΤΑΚΗ, η δύναμη στο χώρο του επίπλου οφείλει την επιτυχία της στη σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη, στην καλαισθησία των επίπλων, στις χαμηλές τιμές και κυρίως σε εσάς και στην εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια.